Avisen Brought to you by

Velkommen til et nyt nummer af Brought to you by. Et indblik i vores verden, men også møder med nogle af vores kunder.


Bestil

Hvilken avis vil du bestille?


Hvad vil du bestille?btyb_omslag
Vi lever i en tid hvor vi har brug for at løfte blikket og tænke langsigtet, ikke bare arbejde for vores egne kortsigtede mål. I snart 50 år har vi på MTAB forvaltet vores kunders tillid omkring håndtering, transport samt opbevaring af skrøbelige og værdifulde genstande.

Vores lager-faciliteter har præget vores virksomhed i årtier, allerede i 1995 opførte vi Sveriges første miljøklassificerede industribygning, som stadig i dag er vores hovedkontor.

Men vi kan blive bedre og lære os mere. Vi har en ambition og en retning.

Vi vil være med til at påvirke fremtiden inden for vores område, og du kan læse et eksempel på dette i det her nummer. Moving Art Project, en turnerende kunstudstilling, hvor vi støtter begavede kunstnere ved at sørge for, at de når ud til et nyt publikum uden for storbyerne.

Som transportfirma er vi altid i bevægelse, og vores ekspansion i Norden er nu forstærket, idet vi nu har kontorer og virksomheder i både Sverige, Norge, Finland og Danmark. Flere af vores kunder er aktive i hele Norden og sætter pris på at have et kontaktpunkt i hele regionen. Læs mere om vores nye kontor i Finland længere nede.

Læs, hvordan Ateneums (Finland) vandreudstilling med Helene Schjerfbeck klarede at komme frem og tilbage Finland-Japan. Læs om, hvordan Uppsala Universitet (Sverige ) tager sine kunstskatte ned før renovering af lokalerne, samt hvordan vi håndterer en stor museumsflytning i Norge. Åbn også døren på klem til Göteborgs Symfoniorkester og følg med til en koncert i Vara (Sverige).

God læsning!