COVID-19 INFORMATION

2020-03-24

Med henvisning til det aktuelle udbrud af COVID-19 virus, følger MTAB nøje de retningslinier og rapporter vi modtager fra myndighedernei de respektive Nordiske lande, hvor MTAB er repræsenteret.

Vores virksomhed holder normalt aktivitet og beredskab, for at sikre at vi leverer vores service på vores sædvanligt høje niveau. Situationen er meget alvorlig i hele vores lokale samfund i Norden, i hele Europa, og i hele Verden, hvilket kan bevirke at der kan være længere transport-tid til nogle Europæiske destinationer, med udgangspunkt i de lokale restriktioner der gældende ift bekæmpelse af COVID-19.

Oversøiske transporter via luftfragt er ligeledes hårdt ramt, og luftfragtmarkedet er netop nu præget at stor ustabilitet på såvel fly-afgange som luftfragt-rater. Dette følger MTAB nøje

Søfragt er ligeledes præget at stor ustabilitet, samt restriktioner, med udgangspunkt i at forhindre spredning af COVID-19

Vi vil gerne benytte lejligheden til at at takke alle vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere, for den store imødekommenhed og støtte vi møder i denne svære situation vi alle befinder os i.

Vores virksomhed
MTAB er specialister i pakning, lagring, transport og installation af følsomme og værdifulde objekter, herunder kunst, medicinteknik, IT udstyr, og laboratorie-udstyr, og dette er opgaver vi udfører på daglig basis i hele MTAB. For MTAB er følsomme objekter alt som skal håndteres forsigtigt og/eller har en økonomisk eller personlig værdi.

MTAB/Transportbyrån håndterer også auktions-sendinger i Norden og i Tyskland

MTAB er nu i gang med at gennemgå hvordan vi bruger vores interne resourcer i form af lastbiler med erfarne chauffører ,lager faciliteter med kompetence lager personale, og også dygtige teknikere, projektledere og øvrige kompetente kolleger, så vi kan være en en ressource for det samfund vi er en del af.

Uden transport-aktivitet stopper Europa. Vi transporterer med egne lastbiler i Norden og i Europ

Alle grænse-overgange i Skandinavien er åbne, med få begrænsninger på de blå (færge) grænse-overgange -færger mellem Danmark og Norge

Alle grønne (land) grænse overgnage er åbne for erhvervstrafik

Alle grænse overgange i vest-Europa er netop nu åbne for erhvervstrafik, men vi ser en udvikling mod at lukke grænserne helt i Øst-Europa. Lige nu Har Polen kun åben grænse for Polske erhvervskøretøjer.

Har du spørgsmål til dette bedes du kontakte: Country Manager Jørgen Jul Jensen. Jorgen.jul.jensen@mtab.dk eller mobil +45 30806133

Dette gør vi for at beskytte os og vore kunder
Når vi bevæger os rundt i Norden, og gennem andre lande er det centralt for os at vi sikrer at smitten ikke følger os. Vi har gennemgået vores rutiner for hvordan vores personale skal agere ved afhentning og levering af sendinger.

Ingen kvittering via håndholdte computere/telefoner, som kræver at flere personer behøver røre samme objekt.

Alle vores lastbiler er udrustet med håndsprit, og chaufførerne er informeret om at bruge denne descinficering aktivt, samt holde god håndhygiejne, for at undgå at medvirke til smitte-spredning.

Chaufførerne er informeret om at minimere kontakt med andre personer, på deres respektive ture.

Biler rengøres mellem hver tur-overflader i førrerhus afsprittes.

Transporter
Vi har en vognpark med mange forskellige typer lastbiler i forskellige størrelser.

Vi har klimastyring i de fleste af vores biler , og også luftfugtigheds-styring i et antal biler herudover.

Vi har en lang erfaring med internationale transporter i hele Verden, i hele Europa, og naturligvis i vores hjemmemarked – Norden

Vores lastbiler kommer stadig frem i hele Europa, men vi følger udviklingen nøje, for at se om lokale forudsætninger ændres. Vi holder os opdateret.

I Norden har MTAB sit eget Linjebils-system, indrettet til de typer objekter som vi transporterer. Liniebils systemet er et godt og miljømæssigt stærk alternativ til separat-transporter og liniebilssystemt har daglige afgange i hele Norden. Til/fra MTAB´s afdelinger.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os: Country Manager Jørgen Jul Jensen. Jorgen.jul.jensen@mtab.dk eller mobil +45 30806133 Production manager Jon Damlund. Jon.damlind@mtab.dk eller mobil +45 23358782

Lager
MTAB har Kunst og teknik warehouses i Albertslund, Horsens, Malmø, Gøteborg, Stockholm, Oslo og Helsingfors, hvor der findes mulighed for korttids og langtids opbevaring samt 3PL service.

Alle lagre har høj sikkerheds-clearance og er temperatur styrede.

Mange virksomheder søger nu kontakt til os for at sikre at de kan flytte dele af deres Europæiske centrallagre til lokale destinationer for at sikre deres forsyningskæde.

Har du spørgsmål til lager-løsninger bedes du kontakte: Country Manager Jørgen Jul Jensen. Jorgen.jul.jensen@mtab.dk eller mobil +45 30806133