Projektstyring – fine art

Kvalitet er udgangspunktet for alt vores arbejde, og vi tilbyder bred kompetence igennem hele processen. Vores opgaver indbefatter planlægning af køreruter og håndtering af told-, forsikrings- og sikkerhedsspørgsmål. Vi tilbyder opmagasinering af enkelte genstande og hele samlinger. Vi rådgiver og udfører forpakning, transport og installation af både mindre værker, tunge skulpturer eller hele samlinger og udstillinger.

Vi indgår i internationale netværk for kunsttransportører og kan tilbyde personale med lang erfaring og en stærk vilje til at løse jeres behov på en tryg måde.

Vi påtager os ansvaret for hele kæden – alt fra at vores konservator tilstandsbedømmer og dokumenterer dine genstande, og genstandene opbevares i vore sikkerhedsklassificerede magasin, til vores pakketeknikere bygger specialemballage før transporten, og at vores projektledere kan håndtere alle dine dokumenter og projekter hele vejen igennem.

Vores medarbejdere er specialister – derfor ser de dine udfordringer og dine behov. Uanset om du har et tilfældigt projekt eller har brug for en logistikpartner på lang sigt med hele verden som arbejdsområde.

Vores kompetence og erfaring er din tryghed.