Flytte pengeskab - transport værdiskabEr det på tide at flytte pengeskabet?

Hvis du nogensinde har forsøgt at flytte et pengeskab på egen hånd, så ved du, hvor tungt og risikabelt et arbejde det kan være. Når det er på tide at flytte pengeskabet, er det bedst at henvende sig til en ekspert. Vi har lang erfaring med transport af værdiskabe og sørger for, at dit pengeskab kommer sikkert frem og til rette tid. Vi har det specialudstyr og den kompetence der er nødvendig, og udfører altid vores opgaver med den største fokus på sikkerheden, både med hensyn til transport af værdiskabe og med omsorgen for vores personale.

Hver kunde har unikke krav. Vi har været i branchen siden 1968 og har en gedigen viden om håndtering og transport af værdiskabe. Med egne biler, egne terminaler og egne chauffører kan vi tilbyde fleksibilitet kombineret med høj serviceambition og målrettethed for at levere i overensstemmelse med aftalen.

MTAB’s linjetrafik er hjertet i det landsdækkende distributionssystem. Daglige afgange til og fra Sveriges største byer med specialgods og tillægstjenester gør MTAB til et unikt transportforetagende. Det meste gods transporteres uemballeret og håndteres altid af erfarne chauffører.

Hvad kan vi gøre for dig?

Læs gerne mere om vores tjenester, og tøv ikke med at lade høre fra dig!