Secure transport and installation of a cash machine
Cash machine installlation

Bank & sikkerhed – Transport kasseudstyr

Transport og håndtering af pengeautomater og kasse-/sikkerhedsskabe

MTAB High Tech Logistics tilbyder lager- og logistiktjenester for følsomt teknisk udstyr inden for bank og sikkerhed. Som helhedsleverandør sørger vi for, at dine produkter leveres, håndteres og installeres med stor teknisk viden og præcision.

Vi på MTAB High Tech Logistics bliver ofte betroet at udføre transporter inden for bank- og sikkerhedsområdet. Vi har stor erfaring i transport af kasseudstyr og at håndtere pengeautomater, saldoskrivere, selvbetjeningsterminaler, seddelhåndteringsmaskiner og sikkerhedsskabe. Vores logistiktilbud strækker sig fra planlægning og transport til installation og endog affaldshåndtering og genvinding af udtjent udstyr.

Ved at give MTAB High Tech Logistics ansvaret for at håndtere og installere dit udstyr skabes der en fint sammensat transportkæde, fra bestilling til udstyr i drift. Resultatet er en effektiv logistikhåndtering med projektsamordning og punktlige leverancer.

  • Leverance, transport kasseudstyr og installation
  • Afmontering og genanvendelse
  • Sikkerhedslagring af udstyr
  • Sikkerhedscertificeret personale
  • Datasletning og håndtering af elektronikaffald
  • Sikkerhedslagre

Brancher

50 år i branchen har gjort os til en af Nordens førende transportører af teknisk og følsomt udstyr. MTAB High Tech Logistics tager sig af transport, opbevaring, installation og konfigurering af udstyr inden for en række forskellige brancher.