IT-sektionen, Meddisinsk teknik
Medtech

Dentalt og installation medicinsk udstyr

Transport og installation af medicinskteknisk udstyr

MTAB High Tech Logistics er specialister i at håndtere dentalt og medicinskteknisk udstyr. Vi hjælper vores kunder såvel med transport og installation som konfigurering af følsomt teknisk og medicinsk udstyr. At håndtere medicinskteknisk udstyr som røntgenanlæg og tandlægeudstyr kræver forsigtig håndtering og stor teknisk viden, derfor er vores chauffører og teknikerteam specialuddannede og har bred viden inden for området. Alt sammen for at du skal føle dig tryg, når du gør brug af MTAB.

Til transport af medicinskteknisk udstyr anvender vi specialindrettede lastbiler. Bilerne er udformet til at kunne transportere skrøbeligt, temperaturfølsomt og uemballeret udstyr. MTAB High Tech Logistics har stor erfaring i at transportere og installere produkter som computertomografer, magnetkameraer, cyklotroner, røntgenudstyr, instrumenter og laboratorieudstyr.

MTAB kan også hjælpe med lageropbevaring de fleste steder i Danmark. Vores lagre er sikkerhedsklassificerede og temperaturstyrede, så dit udstyr står trygt og sikkert.
Ved at give os på MTAB High Tech Logistics ansvaret for at håndtere og installere dit udstyr skabes der en fint sammensat transportkæde, fra bestilling til udstyr i drift. Resultatet er en effektiv logistikhåndtering med projektsamordning og punktlige leverancer, som ikke forstyrrer din igangværende virksomhed.

  • Leverance til ønsket sted
  • Afhentning og genanvendelse af udtjent medicinsk udstyr
  • Mekanisk installation
  • Dekontaminering, datarensning og rene zoner
  • Sikkerhedslagre
  • Teknikerteam i hele Norden
  • Håndtering af låne- og demoudstyr

Brancher

50 år i branchen har gjort os til en af Nordens førende transportører af teknisk og følsomt udstyr. MTAB High Tech Logistics tager sig af transport, opbevaring, installation og konfigurering af udstyr inden for en række forskellige brancher.