IT, datalagring & telekom
Transport, installation och lagring

Transport telekommunikationsudstyr og Flytning IT-udstyr

Transport og installation af udstyr inden for IT, datalagring og telekommunikation

MTAB High Tech Logistics tilbyder logistiktjenester for følsomt teknisk udstyr inden for områderne IT, datalagring og telekommunikation. Vi har mange års erfaring i at håndtere, transportere og installere IT-udstyr, for eksempel servere, data rack, dataskabe, datakabinetter og computere. Som helhedsleverandør sørger vi for, at dine produkter leveres, håndteres og installeres med stor teknisk viden og præcision.

Transport telekommunikationsudstyr og Flytning IT-udstyrTransport af telekommunikationsudstyr kræver nøje planlægning og forberedelse. Derfor kan vi tilbyde besigtigelse af forholdene på pladsen – for at sikre, at dit IT-udstyr og dataudstyr kommer på rette plads til rette tid. Til transport af IT-udstyr og dataudstyr anvender vi vores specialindrettede lastbiler. Bilerne er udformet og udstyret til at kunne transportere skrøbeligt og uemballeret udstyr.

Ved at give MTAB High Tech Logistics ansvaret for at håndtere og installere dit IT-udstyr skabes der en fint sammensat transportkæde, fra bestilling til udstyr i drift. Resultatet er en effektiv logistikhåndtering med projektsamordning og punktlige leverancer. MTAB kan også hjælpe til med datasletning, destruktion eller genvinding af elektronikaffald.

  • Leverance og flytning IT-udstyr til ønsket sted
  • Konfigurering og prøveinstallation på pladsen
  • Flytning af datahaller
  • Montering og afmontering af kabinetter, dataskabe og serverrack
  • Funktionstest og konfiguration før levering
  • Datasletning og genvinding af elektronisk affald
  • Sikkerhedslagre

Brancher

50 år i branchen har gjort os til en af Nordens førende transportører af teknisk og følsomt udstyr. MTAB High Tech Logistics tager sig af transport, opbevaring, installation og konfigurering af udstyr inden for en række forskellige brancher.