installation av kopiatorer
Konfiguration och installation

Kopiering, print & grafisk industri

Transport og installation af kopimaskiner og grafisk udstyr

MTAB High Tech Logistics har lang erfaring med at transportere, håndtere og installere løsninger inden for kopiering, printning og videoudstyr beregnet til kontorer og den grafiske industri. Vores lastbiler er specialudstyret for sikkert at kunne transportere skrøbelige og temperaturfølsomme produkter. Ofte transporteres udstyret uden emballage for at spare tid ved installation og give dig som kunde en bedre service.

Transport af teknisk udstyr kræver forsigtig håndtering, og vores personale er specialuddannet og har lang erfaring inden for området. Personalet besidder en bred teknisk viden, hvor printersystemer og lignende anlæg ofte kræver avanceret konfiguration, installation og igangsætning. Hvis behovet findes, kan vi naturligvis hjælpe til med at varetage bortskaffelse, datasletning og affaldshåndtering af elektronikaffald.

Ved at bruge MTAB High Tech Logistics til at håndtere og installere dit tekniske udstyr til kontorer eller grafisk industri skabes der en fint sammensat transportkæde, fra bestilling til maskiner i drift. Resultatet er en effektiv logistikhåndtering med projektsamordning og punktlige leverancer.

  • Levering af uemballeret udstyr
  • Konfiguration i egne lokaler
  • Installation af udstyr
  • Bortskaffelse og genvinding
  • Sikkerhedslagre
  • Sikkerhedscertificeret personale til installation i områder med høj sikkerhed
  • Uddannelse af kunde

Brancher

50 år i branchen har gjort os til en af Nordens førende transportører af teknisk og følsomt udstyr. MTAB High Tech Logistics tager sig af transport, opbevaring, installation og konfigurering af udstyr inden for en række forskellige brancher.