Transport

MTAB High Tech Logistics håndterer og ransporterer følsomt, tungt og pladskrævende teknisk og medicinsk udstyr i specialbyggede biler. Bilerne er tilpasset til det nordiske klima og har høj sikkerhed.

Kapacitet
Vores lastbiler har god kapacitet til større genstande. Bilerne er luftaffjedrede og specialududstyret til at kunne fragte alle typer teknisk udstyr sikkert, også i uemballeret stand. Bagliften
har en kapacitet på tre ton og er udformet med henblik på at minimere vibrationer ved ind- og udtagning.

Temperaturstyret last
Bilerne kan holde en konstant temperatur med optimal fordeling uanset vejret. Luftfugtighed og temperatur indstilles og overvåges af chaufføren og kureren fra førerkabinen. Ved transporter i Europa er kæden ubrudt, da vi samarbejder med varmeisolerede terminaler.

Sikkerhed
Vores biler har forstærket indbrudssikring, personalarm samt sikkerhedsklassificerede låsesystemer. GPS-positioneringssystem og geofencing forefindes, hvor køreruten er indlæst i forvejen, og sikkerhedsfirmaer bliver alarmeret om eventuelle afvigelser fra ruten. Lasten bliver også overvåget via en billedskærm i førerhuset.

Viden
Vores chauffører er erfarne specialister inden for transport af følsomt og pladskrævende teknisk udstyr.

Miljø
MTAB stræber efter udelukkende at anvende det vedvarende og fossilfri brændstof HVO100 for at mindske udslippet af kuldioxid. Bilerne opfylder alle krav til at laste og losse i såvel nationale som internationale miljøzoner.