Play video

HIGH TECH LOGISTICS – En unik værdikæde til teknologiforsyninger

Når du giver os ansvaret for at flytte følsomt, tungt, værdifuldt og pladskrævende teknisk udstyr, flytte pengeskab, opstår der unikke behov. Du vil gerne have produkterne på plads og klar til at tages i brug. Vores medarbejdere er uddannet i at installere og konfigurere dine produkter. Hvis du har brug for specialemballage, fremstiller vi det eller løser transportopgaven helt uden emballage. Du vil gerne kunne fokusere på din virksomhed, og det er derfor, vi tager os af din specialtransport og alle de unikke behov, der følger med. Fra tanke til færdig installation.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kontakt mig

Brancher

50 år i branchen har gjort os til en af Nordens førende transportører af teknisk og følsomt udstyr. MTAB High Tech Logistics tager sig af transport, opbevaring, installation og konfigurering af udstyr inden for en række forskellige brancher.

Kundecase

Om os

Vi er Skandinaviens førende aktør i forvaltningen af kunst, tekniske produkter og touring virksomheder. Vores mission er at transportere, håndtere og opbevare skrøbelige og kostbare genstande / produkter med minimal påvirkning af fragt og miljø. MTAB Group er repræsenteret med egne selskaber i Sverige, Danmark, Norge og Finland.

Kontakt mig

Navn

E-mail

Telefonnummer

Hvad kan vi hjælpe dig med?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.