Kvalitet

MTAB er certificeret i henhold til ISO 9001:2015
Dette betyder, at vi som virksomhed har udviklet et kvalitetsstyringssystem, hvor samtlige processer og rutiner er nøje udformet og kvalitetstestet i henhold til international standard.

En kvalitetsgaranti for dig som kunde

For at kunne imødekomme omverdenens krav og forventninger gennemfører vi regelmæssige forbedringer af vores styringssystem. Vi foretager kontinuerlige opfølgninger med interne og eksterne revisioner for at sikre kvaliteten på vores tjenester. Hos os kan du føle dig tryg og sikker på, at du altid får en høj service og en sikker levering af vores ydelser, uanset hvad dit ærende gælder.


”Høj kvalitet i alt hvad vi gør, er en del af MTAB’s dna og har altid været det. At vi nu har taget skridtet fuldt ud og vælger at blive certificeret i henhold til ISO-standarden er en bekræftelse på, at vores kvalitetsarbejde holder den højeste standard, og er et løfte til dig som kunde om, at vi hele tiden vil arbejde for at blive bedre. Vi giver aldrig efter.”

Simon Fors, administrerende direktør

Alle lande

Certificeringen gælder for vores virksomheder i Sverige, Danmark, Finland og Norge. Samtlige medarbejdere har adgang til vores procedurer og arbejdsmetoder i alle dele af virksomheden.

Certificate ISO 9001:2015 MTAB Sverige AB (english) (pdf)

Kundetilfredshed
Vi måler løbende, hvor tilfredse vores kunder er. Resultater fra vores kundetilfredshedsundersøgelse 2020-01-30: