MTAB har købt Bollhem

MTAB købte den 1. Februar ”Tour”-Transportselskabet Mikael Bollhem AB. Stifter af selskabet, Mikael Bollhem, og hans personale vil fremover udføre sine ydelser under MTAB’s varemærke.
Bollhem har siden slutningen af 1980’erne været en af de førende Tour-Transportfirmaer i Sverige, og har udført Tour-Transporter/Event-Transporter for mange svenske og internationale koncertarrangører.
– Vi er meget glade for at vores forhandlinger med Mikael Bollhem endte med dette tiltag, siger Simon Fors, Administrerende Direktør MTAB. Bollhem er en meget velkendt og veldrevet virksomhed, og har et fremragende ry for sin høje kvalitet indenfor denne specielle transport-niche.
MTAB’s målsætning er at blive ledende udbyder af Tour-Transporter på det Skandinaviske marked.
– Med Mikael Bollhem og hans personale forstærker vi nu vores kompetencer, og kan videreudvikle vores brede produktsortiment og ydelser. Samtidig kan vi skabe synergieffekter, til glæde for vores kunder, som derved vil opnå en række fordele, siger Simon Fors.

Førende Tour-Transportør
Mikael Bollhem har i nogen tid været på udkig efter en partner, som sammen med ham, kunne udvikle forretningen yderligere.
— Jeg ser frem til at kunne bidrage med mine kompetencer og erfaringer, for sammen med MTAB, at opbygge Sveriges ledende Tour-Transportservice, siger han. Vi vil tilbyde vores ydelser, ikke kun i Sverige, men til hele Skandinavien, – ja, til hele Europa. For mig personligt, giver dette ny dynamik, og jeg oplever den selvsamme energi fra Simon og hans kollegaer.
Michael Bollhem vil udføre sit fremtidige virke fra MTAB’s hovedkontor i Bromma. Michael vil sammen med Sten Jogbäck og Gustav Forsell, indgå som en ledende medarbejder i MTAB’s Tour-aktiviteter.

FAKTA
Udover koncert-arrangementer, hvor Bollhem har været den foretrukne logistik-partner igennem de sidste 20 år, har Bollhem tillige transporteret Cullberg-balettens turnéer og talrige orkestre rundt i Skandinavien. Endelig har Bollhem stået for transport af en lang række TV-produktioner, såsom ”Stadskampen”. Bollhem AB har en omsætning på 7 mill SEK, har fire medarbejdere, og en moderne flåde af lastbiler, i alt 12 x enheder. Den samlede flåde af special-opbyggede transportenheder i MTAB’s regi, andrager herefter i alt 21 x enheder.