MTAB styrker sin virksomhed inden for turnétransport

Verdensturnéer i eget regi

jonas bengtssonMTAB fortsætter sin ekspansion inden for turnétransport ved at ansætte Jonas Bengtsson som projektleder for fly- og søtransport. Jonas kommer fra en stilling hos Sound Moves (UK) i London, en af verdens førende virksomheder inden for fragtløsninger til alle grene af underholdningsindustrien, hvor han har arbejdet med store internationale artister og deres turnéer.

Jonas var hos Sound Moves projektleder for det skandinaviske marked og har stået for sø- og flytransport af internationale turnéer som f.eks. Cullberg-baletten, The Knife, The Hives, Kent og Dramaten.

Hos MTAB kommer Jonas til at stå for videreudviklingen af transporttjenester til kunder, som skal turnere internationalt. Gennem den personlige forbindelse til Sound Moves kan MTAB tilbyde den højeste standard på verdensomspændende fragt- og håndteringstjenester til nordiske artister og eventvirksomheder. Jonas vil have sin base på MTAB’s hovedkontor i Bromma i Sverige, men kommer til at have hele Norden som sit arbejdsområde.

–      Kvalitet i alle led var kodeordet i mit arbejde hos Sound Moves, og jeg er glad for at komme til en virksomhed, der har de samme ambitioner, og som samtidig har mange års erfaring med turnévirksomhed, siger Jonas.

I MTAB’s tilbud om fly- og søtransporter inden for events og turnéer indgår der en række merværditjenester som f.eks. udarbejdelse af ATA-Carnet, toldklarering, sikkerhedsscanning, sikkerhedslagring og konsulenttjenester.

–      En vigtig del af vores ydelser er en personlig overvågning/supervision af pakningen af turnéudstyret. Vi vejer, måler, opbygger pallerne og overtrækker dem med plastfolie samt kontrollerer, at udstyret er  forsvarligt sikret, inden det befordres videre med lastbil, fly- eller søtransport.

–      Vores samarbejdspartnere arbejder på tilsvarende måde, når de modtager udstyret. Og vi har det samme syn på kvalitet, uanset om det gælder et mindre band eller en verdensartist med flere tusind tons udstyr. Alt bliver kontrolleret ned til den mindste detalje under hensyn til, at det både er meget værdifuldt og følsomt udstyr, vi har ansvar for.

 For mere information:
Johannes Fors, Salgschef MTAB, +46 8-54 600 131
Gustav Forssell, Chef Turnéservice, +46 8-54 600 156
Jonas Bengtsson, Sælger fly/sø, +46 73-030 09 26