Museiservice – en naturlig del av MTAB

I begyndelsen af 2020 overtog MTAB virksomheden Musei-service AB, som et led i vores strategi om at tilbyde vores kunder en endnu bredere vifte af tilbud.
Musei-service er Nordens ledende aktør som leverandør af materialer til at behandle, beskytte og arkivere værker og samlinger af alle typer. Virksomheden vil fremadrettet løbende udvide sortimentet af produkter efter behov. I disse dage flyttes virksomheden til MTAB`s lokaler  i Stockholm.
” Musei-service bliver et naturligt element i vores arbejde med at tilbyde højeste kvalitet og service til vores kunder i hele Norden”
Adm.direktør Simon Fors-MTAB Group
Victoria Lekander er ansat som leder af Musei-service, og hun ser frem til arbejdet med at udvikle Musei-service.
“Det er en interesant opgave at finde de rette produkter som Museer, Gallerier, Kunstnere og Private samlere efterspørger, siger Victoria.”
For at forbedre mulighederne for at levere netop det produkt du søger, er du velkommen til at kontakte Victoria Lekander direkte for at diskutere dit aktuelle behov. Vi tager gerne mod synspunkter og ideer til vores produkt-sortiment.
Musei-service leverer over hele Norden. Kontakt Victoria på victoria.lekander@mtab.se Læs mere på www.museiservice.dk
Du er også velkommen til at søge information hos MTAB Danmark på følgende mail/telefon: jorgen.jul.jensen@mtab.dk eller +45 3080 6133