Flytning skrøbeligt udstyr

Transport og indbæring

Hvem er vi

I snart 50 år har vi hjulpet vores kunder med at håndtere, transportere og administrere skrøbeligt og værdifuldt gods. I den tid har vi opbygget en ekspertise og et håndelag, som har gjort os til Nordens førende leverandør af specialtransporter, logistiske løsninger og 3pl.

Vores indsats med hensyn til bæredygtighed præger hele vores virksomhed, og vi arbejder målbevidst på at mindske miljøpåvirkningen i alle led. Via en effektiv udnyttelse af ressourcer og et bevidst valg af materiale og fabrikat stræber vi hele tiden efter at være det foretrukne valg for miljøbevidste kunder. Vi ved, at de bedste løsninger udført af de mest kompetente medarbejdere giver vores kunder det bedste resultat.

#Brought to you by MTAB er vores løfte om en gennemarbejdet og professionel løsning på vores kunders unikke transportbehov.

Hvad vi gør

Vi vil altid tilbyde dig muligheden for at overdrage os hele ansvaret for at løse dine behov. Vores logistikmedarbejdere har mange års erfaring i at koordinere og planlægge transporter med maksimal effektivitet og minimal miljøpåvirkning. Med viden, kreativitet og stor tillid har vi udført hundrede tusinder af unikke transporter i hele verden, og det er vi stolte af.

 


MTAB 50 år

MTAB 50 år

2018 var jubilæumsår for MTAB – vi fejrede 50 virksomme år på markedet

Det hele begyndte i Stockholm i 1968 med en transportløsning for skrøbelige produkter, der var vanskelige at transportere. Virksomheden tog fart og kom til at blive betydelig inden for transport af museumsgenstande og følsomt dataudstyr. IBM og et større museum var blandt de første kunder – to markeder, som har været tæt forbundet med virksomheden lige siden. Læs mere


 

Transportföretag konst