Opgave med at flytte fintfølende musikinstrumenter

Der var stående ovationer, efter at Göteborgs Symfoniker havde budt på koncert i Vara koncerthus. Daniel Arnessor, scenechef, fortæller: – Det er fantastisk dejligt at få lov at bidrage til at arrangere koncerter med både klassisk og moderne musik. Ved at turnere både i Sverige og internationalt gør vi musikken tilgængelig for mange forskellige mennesker.

MTAB har været Göteborgs Symfonikers partner i mange år. Daniel mener, at der er få der kan “klare” denne type leverancer.

“Der kræves erfaring med hensyn til, hvordan man håndterer klassiske instrumenter, så et langsigtet partnerskab er vigtigt for os. Vi vil gerne have samme chauffør hver gang. Håndteringen af vores last er ekstremt vigtig, og vores følsomme instrumenter kræver et termoskab, som holder præcist 22 grader.”

Efter Vara fortsatte turneen mod Stockholm, og i begyndelsen af juni samles et usædvanligt stort ensemble i Göteborg. Der vil være engageret 150 musikere, og koncerten med Schönbergs enorme værk “Gurrelieder” på programmet vil blive afholdt på Prioritet Serneke Arena.

Spændende, at MTAB får lov til at være en vigtig del i arbejdet med at udbrede de klassiske toner.

Læs mere om Tour logistik – Musiktransport