Public Movement forvandler Pustervig Torv til en katastrofezone

Public Movement RescuePublic Movement RescuePublic Movement RescuePublic Movement RescuePublic Movement RescuePublic Movement Rescue

Mellem den 18. og 19. august blev der fundet flere lig i murbrokkerne i hvad der bedst kan beskrives som en katastrofezone på Pustervig Torv i Århus. Katastrofen var imidlertid iscenesat af den israelske dansetrup Public Movement. Ingen personer blev skadet under forestillingen.

MTAB fik den mildest talt spektakulære opgave at transportere og installere forestillingen Rescue. Rescue udspiller sig i efterdønningerne af en ukendt katastrofe og kan beskrives som en politisk dans, en endeløs forberedelse til den uundgåelige ødelæggelse. Igennem en fire måneders periode forberedte vi sammen med Public Movement arrangementet på Pustervig Torv i Århus. På et 60 kvadratmeter stort areal optrådte danserne fire gange om dagen. Livredningen blev forenet med en gadefest, da Public Movement hyldede den menneskelige nærhed, som kan skabes under katastrofens helvede.
Jørgen Jul Jensen

 

“Arbejdet med at forberede katastrofepladsen bød på spændende udfordringer, som stilledehøje krav til koordination, planlægning og kreativ problemløsning”,

siger Jørgen Jul Jensen, Country Manager MTAB Denmark.

 

 

Kommunikationen med vores medarbejdere og Public Movement foregår via et videolink. Ved hjælp af to kranbiler og 3D-tegninger blev de flere ton tunge betonelementer placeret på deres plads med stor præcision. Hele installation blev gennemført på 12 timer og helt uden komplikationer takket være vores medarbejdere Jan K. Jørgensen og Jesper Bøtcher.

“Thanks so much for making our dream come true. You and your team are the BEST!”,

hilser Adi Nachmann, projektleder ved Public Movement.

Hvor er din kunst på vej hen?

Vi har lang erfaring med at transportere kunst og tilbyder både emballering og installation af malerier og skulpturer. Læs gerne mere om vores tjenester.