Specialemballage – Made by MTAB

Værk af Kasper Eistrup op til 10. etage i Axel TowersMTAB Lagermedarbejder

Når du skal flytte din kunst eller teknik, er det vores opgave at tænke både ind i og ud af boksen. Unikke genstande kræver unikke løsninger. Derfor skræddersyr vi emballagen i vores eget snedkeri med udgangspunkt i dine behov.

Har du brug for teknik- eller kunsttransport, udfører vi ved behov en visuel besigtigelse af dine genstande på stedet. I fælles forståelse med dig sikrer vi, at specifikke transportkasser bliver bygget netop til din transport.

Specialtilpasset fremstilling i eget snedkeri

MTAB emballage för specialtransport

Vi har ikke bare egne transportbiler, men fremstiller også din emballage på vores eget snedkeri. På den måde har vi fuld kontrol under hele processen. Når du bestiller flytning af skrøbeligt udstyr, kan du føle dig tryg, da vi kun anvender kvalitetsmateriale.

Miljøklassificeret finer

Vi bruger kun miljøklassificeret finer, der bliver malet med vandbaseret maling. Desuden er hele vores produktion drevet af miljøcertificeret el fra vind- og vandkraftværker, noget vi er meget stolte over.

Dit behov, vores emballage

Fragt af skrøbeligt udstyr kræver fleksibilitet, ingen opgave er for svær, kompliceret eller for skrøbelig for os. Ingen kasse er magen til de andre, og vi kan fremstille alt fra minimale kasser til rigtigt store.

Vi transporterer også uemballeret

High-Tech Logistics

For eksempel udfører vi ikke sjældent transport af medicinsk udstyr som transport uden emballage. Vores biler er godt tilpasset til flytning af skrøbeligt udstyr og vores chauffører har lang erfaring med teknisk udstyr.

Emballeret eller uemballeret – dine genstande er altid i trygge hænder!

Book næste transport

Vi hjælper dig gerne med transport, installation og opbevaring af din kunst eller dit tekniske udstyr.

Læs mere om vores tjenester