Specialtransport

Specialtransport

Avancerede specialtransporter

Siden starten i 1968 har vi sigtet mod avancerede specialtransporter og har udviklet skræddersyede logistiske tjenester til kunst, teknik- og turnésektoren. Det er vores ambition, at der aldrig vil findes et transportbehov, som vi ikke kan imødekomme. Vi arbejder ud fra principperne om, at du som kunde altid skal føle dig tryg vel vidende, at vi leverer tilpassede løsninger, uanset om forudsætningerne ændres under projektets forløb.

Vi har lang erfaring inden for alt lige fra avancerede løft til specialtransport af skrøbelige og værdifulde genstande. Vi udvikler regelmæssigt vores biler og anlæg for at kunne møde morgendagens logistiske udfordringer. Vi er Nordens førende transportør af teknisk udrustning og værdifuld kunst, men vi er også stolte over at være en betroet transportør for kultursektoren. Uanset om det drejer sig om en museumsgenstand, medicinsk udstyr, flytte pengeskab eller musikinstrumenter, er vi godt rustet til opgaven.

Klimastyrede og specialdesignede kunstbiler og personale, der er uddannet inden for avanceret teknisk installation, garanterer dig en sikker transport.

Vi er den eneste svenske repræsentant i den internationale transportorganisation ICEFAT, en verdensomfattende samarbejdsorganisation med kunst- og udstillingsdistributører fra mere end 70 lande. Vi er også med i netværket Artim sammen med førende europæiske kunsttransportører. Vores stærke organisation i kombination med vores internationale netværk garanterer en høj kvalitet inden for international og nordisk transport. En garanti for vores fortsatte position som Nordens førende aktør inden for avancerede transporter.