Velkommen til SwipBox Infinity

SwipBox Infinity MTAB High Tech Logistics

På bestilling fra den danske pakkeoperatør SwipBox kan MTAB tilbyde lagerplads, transport, installation og service af pakkestationer. SwipBox har nået store fremskridt med innovative løsninger for pakkehåndtering og kan nu præsentere næste trin med SwipBox Infinity.

Med SwipBox Infinity kan forbrugerne bestille deres pakker direkte via appen og vælge, hvornår de vil hente deres pakker på den nærmeste SwipBox-station. Med SwipBox Infinity kan samtlige pakkeleverandører sørge for levering i samme postboks.

Helhedsløsning fra MTAB

Kaj Kaczmarek, SwipBoxVi har fået en totalløsning fra MTAB, hvor de lagerfører vores pakkestationer, kører dem ud og installerer dem, alt sammen med den samme operatør. Tidligere skulle vi selv koordinere arbejdet, så med denne løsning sparer vi både tid og ressourcer.

SwipBox Infinity er enkelt at installere og 10.000 pakkestationer er allerede bestilt i Danmark. Takket være MTABs totalløsninger inden for transport og installation, ventes mange nye pakkestationer at blive installeret inden for kort tid.