SwipBox pakkestationer bliver gjort klar til transport

SwipBox har haft stor fremgang med sine pakkestationer, som lader forbrugerne hente deres pakker i butikken, når det passer dem bedst. Vi udvider nu vores samarbejde med SwipBox og tager nu også hånd om al lagerholdning af deres produkter.

Den danske pakkeoperatør SwipBox har fra starten i 2013 specialiseret sig i at håndtere pakker for store distributører via stationer, der installeres i butikker og i indkøbscentre. Forretningssiden er meget fremgangsrig, og stadig flere butikker installerer stationer, hvor forbrugerne selv kan hente deres varer.

I samarbejde med SwipBox har vi anvendt helhedsløsninger, hvor vi lagerfører pakkestationer, kører dem ud til butikkerne og installerer dem, alt sammen med den samme operatør. En tjeneste, der sparer SwipBox både tid og ressourcer, da de ikke selv behøver at koordinere og udføre de forskellige dele af arbejdet.

Den fortsatte vækst i nethandelen gør behovet for SwipBox pakkeløsninger mere aktuelt end nogensinde. På grund af den øgede efterspørgsel overlader SwipBox al lagerholdning af deres produkter til vores lager. 300 kvadratmeter lagerareal byder nu SwipBox stationer velkommen, hvor de bliver klargjort til transport til en butik i din nærhed.