Transport af medicinteknisk demo-udstyr

Ultraljud SÖSUltraljud till SÖS

 

I takt med digitaliseringen finder stadig mere avanceret teknik ud i samfundet. Udstyr som tidligere var begrænset til hospitaler, findes nu i konsultationer og lægehuse rundt omkring i landet. Vi hos MTAB mærker dette i form af et øget antal transporter og installationer af demo-udstyr.

Medicinteknisk udstyr som anvendes til demonstration og uddannelse, lever et omkringflakkende liv. Når hospitaler, klinikker eller konsultationer skal uddannes eller afprøve ny teknik, udlånes udstyret af vores kunder. Alt sammen for at udstyret skal kunne testes og evalueres af ansvarshavende og personale. Teknikkens udvikling har også medført at udstyret udskiftes regelmæssigt, hvilket indebærer et behov for videreuddannelse af personalet. Det har medført at demo-udstyret som regel er undervejs på turné i Sverige og Europa for at spare både tid og penge.

Sikker lageropbevaring

Ved at tage os af lageropbevaringen af demo-udstyret mellem besøgene på klinikkerne er vi klar til at levere når det passer dig. Koordineret logistik effektiviserer processen, minimerer gennemløbstider og sikrer en tryg opbevaring af udstyret. MTAB kan tilbyde mere end 27.000 kvadratmeter lagerareal i Norden. Dit udstyr bliver opbevaret i klimastyrede lokaler på vores sikkerhedslagre og overvåges døgnet rundt.

Temperaturstyrede lastbiler

Medicinteknisk udstyr er følsomt, og derfor anvender vi altid vores specialtilpassede lastbiler der bliver kørt af uddannet og erfarent personale. Bilerne er temperaturstyrede og tilpasset til sikkert at kunne transportere vores kunders produkter. Blandt andet indebærer udformningen af lastrummet at vi kan tilbyde sikre transporter af uemballerede produkter. Over 99 % af vores transporter udføres helt uden skader.

Klar til brug

Vores opgave indebærer at levere til den ønskede placering, til det sted hvor udstyret skal bruges. Efter at vores uddannede chauffører har fjernet emballagen på udstyret, gennemføres en kontrol af udstyret ved at starte systemet op. Naturligvis tager vi eventuel emballage med os, inden vi forlader pladsen. Alt sammen for at det medicintekniske udstyr skal være klart til at blive taget i brug direkte efter leveringen.

På vej igen

Demo-udstyret anvendes ofte i en kortere periode. Når det er på tide at afslutte demo-perioden, henter vi udstyret på pladsen og transporterer det til vores lager. For at sikre kvaliteten bliver udstyret altid gjort rent og nulstillet inden det bliver gjort klar til at blive leveret til næste kunde. Ved behov kan vi også lagerføre udstyret på egne højsikkerhedslagre mellem leverancerne.

Samarbejde med førende leverandører

Som Nordens førende transportør af medicinteknisk udstyr leverer og installerer vi demo-udstyr i hele Norden og det øvrige Europa. Eksempler på udstyr kan være ultralyd, røntgenudstyr, patientovervågning, kuvøser, mikroskoper og analyseinstrumenter med tilhørende ekstraudstyr. Blandt vores kunder inden for dette segment er de fleste kendte leverandører af medicinteknisk udstyr.

Behøver du hjælp med transport og installation af medicinteknisk udstyr eller andet følsomt udstyr? Kontakt vores kompetente team inden for HighTech, så skræddersyer vi en løsning som passer netop til jeres behov.


Læs mere om vores øvrige tjenester: