Transportlådor
Transportlådor för konst

Transportkasser

I MTABs afdeling for pakketeknik fremstilles forskellige former for kasser til transport og opbevaring af kunstgenstande.

Fakta om vores transportkasser

Kassens rammer fremstilles af krydsfiner, og hjørner, låg og bagside forstærket med ekstra krydsfiner. Det giver maksimal beskyttelse mod stød, og kraften fordeles optimalt, uden at kassen sprækker. Hver kasse beklædes med neopolenplast. Herefter varierer fremgangsmåden afhængigt af den transporterede genstand: oliemalieri, fotografier, grafisk arbejde, keramik eller glas.

Specialbyggede kasser

MTABs pakkemester og pakketekniker inspicerer ofte genstandene på stedet på museet for derefter at bygge kasserne i snedkerværkstedet. Derefter afsluttes opgaven med at nedpakke genstandene og forsegle transportkasser hos kunden.

Certificeret emballage

MTAB er godkendt som producent af træemballage af det svenske Jordbruksverket i henhold til den international standard ISPM 15 for behandling og mærkning af emballage. EU har planer om at indføre denne nye emballagestandard i EU’s fælles importregler. Et grundlæggende krav er, at træet skal være varmebehandlet 56 °C i træets kerne i mindst 30 minutter. Det dræber eventuelle skadedyr.

Logotyp, KD - Swedish Borad of Agriculure

Hent pdf

Hvis du vil vide mere om vores kunstkasser, kan du vores Produktblad.